Af Thomas Storm, Ravskærvej 65, Søften, byrådsmedlem (V) i Favrskov Kommune

Med hastige skridt er vi på vej ind i 2024. 

Det er samtidig også tiden, hvor vi skal begynde at tale sammen. Alt for meget kommunikation går gennem e-mails, mobiltelefoner og sociale medier. Vi må ikke glemme vigtigheden af at se hinanden i øjnene og stå ansigt til ansigt, når vi har noget at snakke med hinanden om. 

Der er ingen tvivl om, at de elektroniske medier og kommunikationshjælpemidler er en stor hjælp i dagligdagen, men den menneskelige kontakt med direkte dialog, kropssprog, smil og et glimt i øjet kan teknikken ikke erstatte.

Som borgmesterkandidat for Venstre i Favrskov er det min vision, at vi skal tale mere sammen. Måske tager det længere tid, end via tastaturet og de muligheder dét kan give, men jeg er ret sikker på, at samtale fremmer forståelsen, og vi kan undgå mange utilsigtede misforståelser. 

Det gælder også i kommunikationen mellem borgerne og kommunens forvaltninger. Der skal være mere direkte kontakt, så vi bedre kan forstå hinandens hensigter, forklaringer og synspunkter. 

Det er meget tænkeligt, at mange mundtlige dialoger i den sidste ende alligevel skal skrives ned, så begge parter er enige om aftalen og får den tilsendt på mail. 

For mig personligt er det altid spændende og en stor oplevelse at møde nye mennesker, hvorved muligheden for at få en god snak opstår. Jeg vil derfor også gerne rundt i alle dele af Favrskov Kommune med muligheden for at møde kommunens borgere. 

Uanset om du er ung, ældre, foreningsbestyrelse, foreningsleder, frivillig, træner, forældre, landmand, institution eller virksomhedsleder er jeg altid klar til at møde op og høre din/jeres mening. 

Ring eller skriv meget gerne til mig (lige her er elektronikken en stor hjælp😊), så laver vi en aftale og finder et tidspunkt, hvor vi har god tid til at tale sammen.