Velkommen til Søften Nyt, her kan du læse, se og høre lokalnyheder med historier, du ikke finder andre steder.

Søften Nyt handler om de mennesker, der bor i Favrskov kommune og det liv de lever, krydret med fortællinger om oplevelser, mad og begivenheder, der finder sted i og uden for kommunen.

Søften Nyt er gratis, og det skal det blive ved med at være, men journalistik er ikke gratis. Derfor vil der på et eller andet tidspunkt komme et link, hvor du kan vælge at støtte Søften Nyt med et valgfrit beløb, eller du kan vælge at betale 35 kroner om måneden, for at støtte lokaljournalisik skrevet til og for dig.

Hvis du selv har en god historie eller gerne vil give et tip til en artiklen, så er du velkommen til at skrive til redaktion@softennyt.dk eller ringe på 81 11 01 90.

Telefonen bliver taget hele døgnet. Du kan også sende en sms eller en besked via vores Facebookside – find den her www.facebook.com/softennyt/

Udgiveren, chefredaktøren og journalisten for Søften Nyt er Anders Godtfred-Rasmussen, er barnefødt i Søften og har boet her i det meste af sit liv, så han kender lokalområdet og de mennesker, som Søften Nyt skriver for og om.

Anders er oprindeligt uddannet mejerist og mejeritekniker, men har senere i livet uddannet sig til journalist på Journalisthøjskolen (DMJX) i Aarhus, og efterfølgende taget en kandidatgrad (Cand.public.) i kommunikation og journalistik fra Aarhus Universitet.

Søften Nyt – En del af EA Medier

EA Medier
Søndermarken 8, Søften
8382 Hinnerup
Telefon: 87 64 01 90
Mobil: 81 11 01 90
CVR nr. 42950807