Velkommen til Søften Nyt og dit nye lokalnyheder med historier, som du ikke finder andre steder.

Søften Nyt er officielt gået i luften den 1. januar 2022, og vi vil i den kommende tid stille og roligt opbygge et lokalmedie, der omhandler historier og artikler i Favrskov og omegn.

Hjemmesiden skal være gratis at bruge og læse nyt fra, men på et tidspunkt i løbet af 2023 vil der blive oprettet en funktion, hvor læserne kan støtte Søften Nyt med et beløb på 35 kroner om måneden eller 350 kroner om året.

Alting vil selvfølgelig ikke blive opdateret fra dag et, men hen ad vejen, og specielt efter sommerferien i 2022, så skulle Søften Nyt gerne være stedet, hvor du kan læse nyheder, finde nyt om de seneste arrangementer og ellers finde de informationer, som du mangler fra lokalområdet.

Hvis du selv har en god historie eller gerne vil give et tip til en artiken, så er du velkommen til at skrive til redaktion@softennyt.dk eller ringe på 81 11 01 90.

Telefonen bliver taget hele døgnet. Du kan også sende en sms eller en besked via vores Facebookside – find den her www.facebook.com/softennyt/

Hjemmesiden vil udvikle sig løbende, og der vil også komme en debat sektion, en foreningssektion og andet, så snart det bliver relevant at bringe og bruge.

Udgiveren, chefredaktøren og journalisten for Søften Nyt er Anders Godtfred-Rasmussen, som er barnefødt i Søften og har boet her i det meste af sit liv.

Anders er oprindeligt uddannet mejerist og mejeritekniker, men har senere i livet uddannet sig til journalist på Journalisthøjskolen (DMJX) i Aarhus, og efterfølgende taget en kandidatgrad (Cand.public.) i kommunikation og journalistik fra Aarhus Universitet.

Søften Nyt – En del af EA Medier

EA Medier
Søndermarken 8, Søften
8382 Hinnerup
Telefon: 87 64 01 90
Mobil: 81 11 01 90
CVR nr. 42950807