Januar 2024 er ved at være slut og derfor er det tid til månedens konkurrence hos Søften Nyt. Derfor har vi været forbi Claus Hvass i Hinnerup og købe en billet til ´Carsten Bang besøger The Bassment` i Hinnerup den 7. februar 2024 klokken 20:00 i kælderen under Claus Hvass´ tøjforretning. 

Claus Hvass har samtidigt givet en billet, og derfor udlover vi begge billetter til en heldig vinder.

Det du skal gøre er, at sende en mail til konkurrence@softennyt.dk og i emnefeltet skriver du `Carsten Bang`, og i selve mailen skriver du navn og telefonnummer og svaret på følgende spørgsmål:

I hvor mange år har Claus Hvass haft tøjforretning i Hinnerup?

Husk at send dit svar senest den 2. februar 2024 klokken 22:00, og vinderen vil blive kontaktet per sms eller mail den 3. februar 2024.

Programmet for aftenen er:

Carsten Bang vil fortælle om sin musikalske opvækst, spille numre fra hans pladesamling, og hygge med en anekdote eller to…og lur mig om det ikke bliver en smule skægt. 

Konkurrencen har en værdi af 450,-

Alle e-mails og telefonnumre bliver slettet efter konkurrencen er slut, og du vil ikke modtage e-mails eller sms´er efterfølgende. Ingen data bliver gemt.

Du må hjertens gerne dele opslaget og like Søften Nyt og Claus Hvass´ Facebook sider, men det giver ingen ekstra lodder i konkurrencen eller har nogen indflydelse på, hvem vinderen bliver. Du skal kun gøre det, fordi du er et rart menneske og gerne vil støtte lokal journalistik og en lokal virksomhed i Hinnerup.