Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ESCAPE FROM NEW YORK i Hadsten Bio

april 14, 2023 @ 18:30 - 21:30

Kurt Russel - Escape from New York

ESCAPE FROM NEW YORK!
Event!
Hadsten Bio, fredag den 14. april, kl. 18:30

1997! “Snake” Plissken!
Krigshelt. Men som mange andre veteraner, er han svigtet af det land han engang kæmpede for, og har vendt systemet ryggen. Dømt til livstid for de forbrydelser han har begået mod den facistiske politistat, som er USA. En dom der skal afsones i New York, som nu er ét stort fængsel!

Præsidentens fly er styrtet ned midt i fængslet, og der er hårdt brug for en hemmelig mission, der skal sikre et vigtigt bånd, der kan forhindre atomkrig mellem stormagterne.
Snake er den eneste der kan udføre denne mission.

I en verden hvor stort set alle er bundkorrupte, bliver Snake forbilledet, i det han er fuldstændig ligeglad med alt og alle. Han er kun på en mission fordi han bliver tvunget til det. Han vil hellere lade systemet og verden destruere, end leve efter det.

I ”Snake” Plissken lancerede John Carpenter en hidtil uset type nihilistisk anti-helt, og hvor inspirationen mest af alt er hentet i western-genren.

Som i både tidligere og efterfølgende film viser den visionære instruktør John Carpenter sit flair for spænding og skaber med “Escape From New York” en hi-concept sci-fi action-basker, som blev et blueprint for genrefilm.

Peder Pedersen, filminstruktør og tidligere redaktør af filmbladet INFERNO, introducerer filmen med ekspempler på John Carpenters suveræne evner som storyteller og politisk kommentator.

Et storslået event i damarbejde med SCI-FI-CON, og der er allerede solgt en del billetter!

Læs mere og køb billet her:

https://www.hadstenbio.dk/movie_details/7662_date=all_dage

Detaljer

Dato:
april 14, 2023
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.hadstenbio.dk/movie_details/7662_date=all_dage

Sted

Hadsten Bio
Nørregade 6
Hadsten, 8370 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside