Februar er kommet rigtigt godt i gang, med solskin og sne, og så er vinterferien også ved at være slut. Derfor er det ved at være tid til februars konkurrence hos Søften Nyt.

Denne gang er præmien en middag for to voksne og to børn (børn max. 12 år) til den månedlige fællesspisning i SKIC i Søften den 28. februar fra 17:30 til 19:30. Søften Nyt har betalt for 1 voksen og 1 barn og Café SKIC har sponseret 1 voksen og 1 barn.

Spørgsmålet denne gang er en af de svære – ironi kan forekomme – så

Hvad er SKIC en forkortelse for?

Send en mail til konkurrence@softennyt.dk og i emnefeltet skriver du ´fællesspisning i SKIC`, og i selve mailen skriver du navn og telefonnummer og svaret på følgende spørgsmålet.

Husk at sende dit svar senest den 23. februar 2024 klokken 22:00, og vinderen vil blive kontaktet per sms eller mail den 24. februar 2024.

Fællesspisning i februar 2024 handler om retromad fra tidligere tider, og personalet i Café SKIC har allerede lovet, at en 80´er klassiker som lørdagskyllingen helt sikker vil være at finde på menuen onsdag den 28. februar.

Konkurrencen har en værdi af 390,- kroner og konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook. Samtidigt overholder Søften Nyt gældende regler inden for markedsføringsloven.

Alle e-mails og telefonnumre bliver slettet efter konkurrencen er slut, og du vil ikke modtage e-mails eller sms´er efterfølgende. Ingen data bliver gemt.

Du må hjertens gerne dele opslaget og like Søften Nyt og Café SKIC Facebook sider, men det giver ingen ekstra lodder i konkurrencen eller har nogen indflydelse på, hvem vinderen bliver, du skal kun gøre det, fordi du er et rart menneske og gerne vil støtte lokal journalistik og en lokal virksomhed i Søften.

Se og læs flere artikler fra Søften Nyt

Onsdagens Ord om litteratur - Søften Nyt - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Onsdagens Ord – Hvad litteratur kan gøre for os

andersgodtfredapr 17, 20243 min read

Af Anders Godtfred-Rasmussen En af mine store fornøjelser, det er at læse bøger, og jeg har da også gang i mindst en bog hele tiden. Indrømmet, en del af dem…

Billede af Fundamentet og søen ved Øm Kloster - Søften Nyt - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Mandagens Anmeldelse – Øm kloster

andersgodtfredapr 15, 20245 min read

Af Anders Godtfred-Rasmussen Ikke langt fra Ry ligger resterne af Øm kloster, der for mange århundrede siden var hjemsted for munke fra cistercienserordenen, der grundlagde klostret i 1172 og hvor…

Filmplakat Total Recall

Total Recall – Hvad er virkeligt og hvad er fantasi?

andersgodtfredapr 12, 20246 min read

Fredag den 12. april vender Jacob Krogsøe tilbage til Hadsten Bio med et oplæg omkring Arnold Schwarzenegger og action og sci-fi filmklassikeren Total Recall fra 1990. Søften Nyt har talt med…

Billedet er forside billedet og viser Mange forskellige smags og duftprøver af te hos Tea4u i Foldby - Søften Nyt - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Det er længe siden Medova var den foretrukne te

andersgodtfredapr 11, 20246 min read

Det er ikke kun vin, øl og chokolade, som Claus og Lone Bräuner sælger fra Living4U i Foldby. De har også næsten 200 forskellige slags te, og efter de for…

Anders Godtfred-Rasmussen - Søften Nyt - Onsdagens Ord

Onsdagens Ord – Fællesskabet må vi ikke glemme

andersgodtfredapr 10, 20243 min read

Af Anders Godtfred-Rasmussen Normalt er det ikke mig, der stiller spørgsmål til dig som læser, som jeg ingen mulighed har for at kunne få dig til at svare på, men…

omsorg_omslag - Aarhus Universitetsforlag

Mandagens Anmeldelse – Månedens Tænkepause – Omsorg

andersgodtfredapr 8, 20243 min read

Af Anders Godtfred-Rasmussen Hvad tænker du på, når du hører ordet omsorg? Er det når du bliver passet og plejet, hvis du ligger syg derhjemme med influenza, eller er det…