Februar er kommet rigtigt godt i gang, med solskin og sne, og så er vinterferien også ved at være slut. Derfor er det ved at være tid til februars konkurrence hos Søften Nyt.

Denne gang er præmien en middag for to voksne og to børn (børn max. 12 år) til den månedlige fællesspisning i SKIC i Søften den 28. februar fra 17:30 til 19:30. Søften Nyt har betalt for 1 voksen og 1 barn og Café SKIC har sponseret 1 voksen og 1 barn.

Spørgsmålet denne gang er en af de svære – ironi kan forekomme – så

Hvad er SKIC en forkortelse for?

Send en mail til konkurrence@softennyt.dk og i emnefeltet skriver du ´fællesspisning i SKIC`, og i selve mailen skriver du navn og telefonnummer og svaret på følgende spørgsmålet.

Husk at sende dit svar senest den 23. februar 2024 klokken 22:00, og vinderen vil blive kontaktet per sms eller mail den 24. februar 2024.

Fællesspisning i februar 2024 handler om retromad fra tidligere tider, og personalet i Café SKIC har allerede lovet, at en 80´er klassiker som lørdagskyllingen helt sikker vil være at finde på menuen onsdag den 28. februar.

Konkurrencen har en værdi af 390,- kroner og konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook. Samtidigt overholder Søften Nyt gældende regler inden for markedsføringsloven.

Alle e-mails og telefonnumre bliver slettet efter konkurrencen er slut, og du vil ikke modtage e-mails eller sms´er efterfølgende. Ingen data bliver gemt.

Du må hjertens gerne dele opslaget og like Søften Nyt og Café SKIC Facebook sider, men det giver ingen ekstra lodder i konkurrencen eller har nogen indflydelse på, hvem vinderen bliver, du skal kun gøre det, fordi du er et rart menneske og gerne vil støtte lokal journalistik og en lokal virksomhed i Søften.

Se og læs flere artikler fra Søften Nyt

Forside billede SKIC græskbuffet til fællesspisning den 24. april 2024 - Søften Nyt. Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Mandagens Anmeldelse – Fællesspisning i fællesskab

andersgodtfredapr 29, 20245 min read

Hvordan ville du lave en madanmeldelse af en buffet og arrangement, som kun bliver holdt en gang om måneden og hvor du ved, at temaet for maden skifter fra gang…

Bullseye til Gul Lørdag i Hinnerup - Søften Nyt - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Gul lørdag i Hinnerup

andersgodtfredapr 28, 20245 min read

Lørdag den 27. april havde fodboldafdelingen i HOG i Hinnerup inviteret til Gul lørdag på banerne ved idrætsanlægget bag svømmehallen i Hinnerup, hvor alle interesserede kunne prøve de forskellige aktiviteter…

Billede af Nina Kristensen, Louise Grønborg og Camilla Maria Hentze, de står bag Hinnerup Psykologerne - Søften Nyt - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Tre psykologer: Hvorfor er det ikke lige så almindeligt at gå til psykolog, som til læge?

andersgodtfredapr 26, 20249 min read

Nina Kristensen, Louise Grønborg og Camilla Maria Hentze er alle tre selvstændige psykologer, der har fundet sammen på samme adresse på Fanøvej i Hinnerup. Et år efter de åbnede oplever…

Billede af den fragmentationsvest som Stefan Weichert bruger på reportager til fronten i Ukraine - Søften Nyt - Foto: Stefan Weichert.

Hjelm, brandalarm og radiator

andersgodtfredapr 25, 20247 min read

Det kræver en del udstyr at arbejde ved fronten. Ofte er bilen helt pakket, når turen går til Østukraine. Der skal jeg være forberedt på alle mulige scenarier.  Af Stefan…

Billede af Maiken Wolff ved siden af Clinique produkter hos Matas i Hinnerup - Søften Nyt - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Maiken Wolff inviterer til fagprøve i Matas i Hinnerup

andersgodtfredapr 23, 20245 min read

For at kunne blive færdig med uddannelsen som Materialist, så er det nødvendigt med en fagprøve, og det er, hvad Maiken Wollf fra Matas bruger hele uge 18 på i…

Billede af gruppen Spice Girls i Søften Fritidscenter til Klubben Har Talent

Masser af talent i klubben

andersgodtfredapr 19, 20247 min read

Den sidste måned har de tre pædagoger, Jonas Storm, Thomas Primdal og Mathias Vallø og 39 børn i Søften Fritidscenter øvet sig på årets talentshow – Klubben Har Talent – og Søften…